HAKKIMIZDA

YÖNETİM KURULUMUZ

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

ALİ BAHADIR MİNİBAŞ (Genel Başkan)

1956 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul’da tamamladıktan sonra lisans eğitimi için Ankara’da bulunmuş, aldığı sevk ve idare/işletme eğitimi ardından İstanbul’da sırası ile reklam-halkla ilişkiler ve para-banka konusunda yüksek lisans eğitimi yapmıştır.
30 yıllık iş yaşamının son 24 yılı finans sektöründe geçmiş olup, bankamızda üstlendiği değişik kademelerdeki görevlerden sonra 2007 yılında Yapı ve Kredi Bankası’ndaki görevinden emekli olarak ayrılmış bulunmaktadır.

EMEL ERTUGAN (Başkan yardımcısı)

01.09.1951 tarihinde Çorlu'da doğdum.1975 yılında ODTÜ'den mezun olup,aynı yıl Bankamız Genel Müdürlük Otomasyon bölümünde Uzman Programcı olarak göreve başladım.1983 yılında Türk Bankacılığındaki ilklerden olan "Tele İşlem Şube Bankacılığı" çalışmalarında yer aldım.
1988 Yılında Bankamızın Bireysel Bankacılık kuruluş çalışmalarına "Network Kontrol Müdürü" olarak atandım. Aynı yıl Türkiye'de ilk ATM'nin "Tele 24" adı altında kuruluşunu yaparak Türk Bankacılık Sisteminin diğer bir ilkler çalışma grubunda yer aldım. Sonraki yıllarda “Elktronik Bankacılık ve Nakit Yönetimi” Bölüm Başkanı olarak görev yapıp, 2001 yılında Bankacılık faaliyetimi sona erdirdim. 2001- 2005 Yıllarında Finans Sektöründe "Artı Strateji Eğitim ve Danışmanlık" Şirketinde Proje Danışmanlığı görevinde bulundum

KEMAL BOZKURT (Genel Sekreter)

Ordu, 01 01 1949 doğumlu, evli.
1969 İstanbul Vefa Lisesi ve 1974 Marmara Üniversitesi İşletme Mezunu. Bankamıza Ekim 1975’de Teftiş Kurulunda başlamıştır. 1982 Şişli Şube Müdür Yardımcısı, 1985’den 1196 yılına kadar sırasıyla, Bahçelievler, Gümüşsuyu, Esentepe, Harbiye ve Serbest Bölge  Şube Müdürlüğü görevlerini yapmıştır. 1997’den itibaren  Kurumsal Koordinatörlük ve Ticari Koordinatörlük yapmış ve 2001’de Bankadan ayrılmıştır. Halen emeklilik yaşamında Türkiye ve Dünyayı gezmektedir.

MEHMET BOZOĞLU (Mali Sekreter)

65 yaşında, Kayseri doğumlu, Yüksek Okul mezunu.1973 Mayısta Bankada işe başlamış, sırası ile Pangaltı, Akaretler; Etiler, Tarlabaşı şubelerinde görev yapmıştır. Bankanın şube otomasyonu Teleİşlem'e geçmesi projesi doğrultusunda Genel Müdürlük Metod, Organizasyon ve Otomasyon Müdürlüğü emrine seçilen ekipte görev almıştır. Ekim 1982 tarihinden itibaren Genel Müdürlük bölümlerinde çalışmış, çeşitli projelerde görevde bulunmuştur. 8 yıl banka içi kurslarda, Banka Muhasebesi dersi vermiştir. 3 adet Banka muhasebesi  kitabı bulunmaktadır.
1990 yılında Haberleşme ve Telekominikasyon yönetmeni olarak atanmış, 1999 Ağustosta aynı görevden emekli olmuştur. 3 kız çocuk babasıdır.

SELÇUK ÇOKER (Üye)

1963 Kdz.Ereğli doğumluyum; İlk, Orta ve Lise tahsilimi burada tamamladım.Ankara Gazi Eğitim Fakültesi, İngilizce Ana Bilim Dalı 1985 yılı mezunuyum.15/07/1985 tarihinde Yapı Kredi Bankası Ulus Şubesinde işe başlayıp, iki yıl süreyle çeşitli Şubelerde ve servislerde görev yaptım.Sonrasında Genel Müdürlük Organizasyon Yönetimi'ne nakil oldum. Oniki yıl Organizasyon ve Proje Yönetimi'nde çalıştım. Beş farklı Bölgemizde on dört yıl süreyle Operasyon Bölge Müdürü olarak görev yapıp, 31/08/2014 tarihinde emekli oldum. İki kızım var, İstanbul'da yaşıyorum.

M. NURİ DURMUŞOĞLU (Üye)

04/03/1949 Heybeliada, İstanbul doğumluyum. 1970 yılında Bankamız Karaköy Şubesinde memur olarak göreve başladım. Bankada çalıştığım sırada yüksek tahsile devam edip 1973 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim. 1976 yılında Askerlik nedeniyle Bankadan ayrılıp, sonrasında Avukatlık Stajımı da yapıp, bir süre Avukat olarak çalıştım. 1977 yılında yeniden Bankaya döndüm ve sırasıyla Genel Müdürlük Metod Organizasyon-Otomasyon Bölümü İlk Teleişlem Ekibi, Fikirtepe, Mercan, Bahariye, Ümraniye Şubelerinde çalışıp, Bakkalköy Şube Müdürlüğü görevinde bulundum. 1980 sonrası Bankamızda örgütlü BANKS Sendikası Yönetim Kurulu üyesi, Sendikanın Banka Disiplin Kurulunda Sendika Temsilcisi olarak görev yaptım. Evli ve bir erkek çocuk babasıyım.

NECATİ GÜNDAY (üye)

20 03 1951 Çamlıhemşin Rize doğumlu, 1974 İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. Bankamıza 1973 yılında Sofular Şubesinde memur olarak başlamıştır. Askerlik sonrası 1976 -1980 arası Çemberlitaş Şubesinde çalışmıştır. 1981-1997 arasında sırasıyla Sefaköy, Şehremini, Çemberlitaş, Zincirlikuyu, Elmadağ, Gayrettepe Şube Müdürlükleri yapmıştır. 1997-2001 yıllarında Gayrettepe sahası Ticari Koordinatörü olarak çalışıp, 2001 yılında emekli oldu. Evli, bir Kız bir Erkek çocuğu vardır. Halen Özel bir Şirketler Grubunda Yönetici olarak çalışmaktadır.

HÜSEYİN KAYA (Üye)

Erzincan 1955 evli  , ilk , orta , lise, lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul'da tamamladı.1973 yılında 1999 yılına kadar Yapı Kredi Bankası' nda çeşitli kademelerde görev aldı.1999 yılında emeklilik sonrası özel bir bankada Ticari Bankacılık Yöneticisi  olarak çalıştı.2004 yılından beri kendi işi ile iştigal etmektedir.

İLKNUR ÖZEL (Üye)

BİRSEN ŞENER (Üye)

1959 yılı EDREMİT doğumluyum, Babam da YKB li olduğu için ilkokulu Karabük’te okudum, ortaokulu Burhaniye, liseyi Burdur’da bitirdim. 1977 yılında Yapı Kredi’de Edremit şubesinde göreve başladım. 1980 yılında evlenip İstanbul’da görev yapmaya başladım. Yenibosna, Laleli, Mercan, Katbankası Harbiye ve Eminönü Bölge yönetiminde görev yaptıktan sonra Genel Muhasebe ve Eğitim bölümlerinde görev aldım. 1990-1999 yılları arasında eğitmen olarak da çalıştım. 2 çocugum var, 2001 yılından beri YKB Emekliler derneğinde Sayman olarak görev alıyorum bu arada Devlet ve Özel Bankalarda Bankacılık ile ilgili Eğitmenlik görevimi de sürdürüyorum. Hobilerim Yüzme ve seyahattir.

SELMA KASAP (Üye)

Görevi sırasında vefat eden
Genel Başkanımız

EROL YAMAN

07/05/1946 İstanbul doğumludur. 1964 yılında İstanbul Atatürk Lisesi, 1970 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 01/12/1973 de Y.K.B. Teftiş Kuruluna Stj. Müf. Mv. olarak katılmış, 1986 yılında Baş Müfettiş olmuş, 1985 yılında Teftiş Kurulu Başkan yardımcılığına yükselmiştir. 1987 Yılı Ekim ayında Sirkeci Şb Müdürü, 1990 Yılında Bahçekapı Şb müdürü olmuştur. 1994-1999 yıllarında Beyoğlu Bölge Müdürü olarak çalışmış ve Eylül 1999 da Bankadan ayrılmıştır. Halen Serbest olarak çalışmaktadır. Evli ve bir çocukludur.

Vefat tarihi: 01/05/2013

Görevi sırasında vefat eden
Genel Sekreterimiz

SAFVET MEREY

01.04.1947 Tarihinde İstanbul’da doğmuştur.1966 Bakırköy Lisesi, 1970 Ö.G.Y.İ.T.O dan mezun olmuş 01.08.1973 de Y.K.B Teftiş Kuruluna stj. Müf.Mu. olarak katılmış 1986 yılında müfettiş olmuş , 1988 yılında Eskişehir Şb. Müdürü , 1992 Tahtakale Şube Müdürlüğü 1994 te Osmanbey Şube Müdürü olup, aynı şubeden 1999 mart ayında emekli olmuştur.
2001 ila 2008 yılları arasında Dernek Yönetiminde Genel Sekreter olarak görev almıştır.

01/06/2009 tarihinde yakalandığı hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılmıştır.

ARİF NAZLIOĞLU (Genel Sekreter)

21.06.1946 Tarihinde Ankara’da doğmuştur. İlk, orta ve Lise tahsilini yenimahalle/Ankara da, yüksek tahsilini Kadıköy Mühendislik ve Mimarlık Özel yüksekokulu(1965-1966) Zafer Mühendislik ve Mimarlık özel Yüksekokulu (1967-1968) mimarlık bölümünde okumuş,1968-1970 yılları arasında Genelkurmay Merkezi Haber Alma Daire Bşk. vatani görevini yapmıştır.1970-1972 yılları arasında  Eskişehir/Ankara Kızılay şubesinde çalışmış, 1972 yılı Ocak ayında Y.K.B Elektronik Hsp.merkezinde Computer sistem uzmanı olarak göreve başlamış sırasıyla İstihbarat Mali Tahlil Uzman Yrd.ve Uzmanlık, Genel Md.Krediler 2.müdürü ; insan kaynakları bölümünde Md. Yrd. ve Müdürlük görevinde bulunmuş, 1999 yılında insan kaynakları Bölge Grup Yönetmeni olarak emekli olmuştur. Evli ve bir çocuk sahibidir.2001 - 2008 yılına kadar Dernek Yönetim Kurulunda vazifeli üye olarak görev almış, 31.05.2008 den itibarende Genel Sekreter olarak görevini sürdürürken 06/06/2018 tarihinde aramızdan ayrılmıştır.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

TURGUT GÖZÖREN (Yedek Üye)

02.07.1952 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini İstanbul Atatürk Erkek Lisesinde tamamladıktan sonra 1972 yılında YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. Beyoğlu Şubesinde memur olarak göreve başladı. Bankada çalıştığı süre içerisinde yüksek tahsiline devam ederek İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletmecilik Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Yedeksubaylık sonrası Şişli Şubesinde görev yaparken, 1982 yılında Genel Müdürlük Metod Organizasyon ve Otomasyon Bölümüne II. Müdür olarak atandı. 1986 yılında Otomasyon Bölüm Başkanı, 1989 yılında Karadeniz Bölge Müdürü, 1993 yılında Satın Alma ve Arşi Bölüm Başkanlığı görevlerini üstlenmiş ve 2001 yılı Nisan ayı itibariyle sözleşmeli olarak devam ettiği görevinden emekli olmuştur. Evli ve bir çocuk babasıdır.

MUSTAFA EKREM ORAL (Yedek Üye)

EROL PEÇENEK   (Yedek üye)

16 Eylül 1953 tarihinde doğdum. İlk, Orta, Lise ve Üniversite Eğitimimi İzmirde tamamladım. 01/02/1973 tarihinde Yapı Kredi Bankası Kordon Şubesinde başladığım Bankacılık işimden 01/10/1999 tarihinde Antalyada emekli oldum. Evli ve iki çocuk babasıyım.

BÜLENT YILMAZ (Yedek Üye)

03/01/1956 İstanbul doğumluyum, tahsil ve çalışma hayatım İstanbul'da geçti.İlk ve Orta Okul tahsilimi müteakip, Maçka Endüstri Meslek Lisesi ve Yıldız Tknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldum. 02/01/1978 tarihinde Yapı Kredi Bankasında çalışmaya başladım. Elektronik Hesap Merkezi, Otomasyon Müdürlüğü, Teknik Hizmetler Müdürlüğü ve Teknoloji, Satınalma Müdürlü'nde görev yaptım.31/08/2016 tarihinde emekli oldum.

ERCİHAN SAĞINDIK (Yedek Üye)

1953 yılı Ankara Doğumlu , Evli 1 kız ve 1 erkek çoçuğu var, yüksekokul mezunu, Yapı Kredi’ye 1973 yılında katılmış, çeşitli servis ve kadrolarda görevler almış, Beypazarı, Demetevler, Balgat, Mithatpaşa, Büyüksanayi şubelerinde müdürlük yapmıştır.Son görevi Ankara Bölge Operasyonlar Bölge Yönetmenliği olup, bu görevden de emekli olmuştur. 2005-2008 yılları arasında Ankara Şube Başkanlığı yapmış olup, 31/5/2008 de  Genel Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri

M. CEVAT TORGAN (Başkan)

1950 Ordu Doğumlu, evli ve bir çocukludur. İstanbul İktisadi ve Tic. İlimler. İşletme-Muhasebe bölümü mezunudur. 1973 yılında Genel Muhasebe Bölümünde göreve başlamış, çeşitli görev kademeleri sonrası 1999 yılında Yönetmen olarak Emekli olmuştur. Müteakip yıllarda çeşitli bankalarda bütçe ve planlama müdürü olarak görev yapmıştır.

HALİL TAŞDELEN (Üye)

01/06/1948 Kütahya doğumluyum. 1966 yılında Ankara Maliye Okulundan, 1977 yılında da Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldum. 1966-1978 yılları arasında Maliye Bakanlığının çeşitli Kademelerinde çalıştıktan sonra 1978 yılında memuriyet görevinden ayrıldım. 1978-1981 yılları arasında İstanbul’da serbest Avukat olarak çalıştıktan sonra Bankamızda Mali Danışman olarak görev aldım. 1981-2011 döneminde 30 yıl süre ile yürüttüğüm bu görevden Şubat 2011 de ayrıldım. Halen  İstanbul Barosuna bağlı olarak serbest Avukatlık yapmaktayım. Evli ve bir erkek çocuk babasıyım.

MUKADDER AYŞE KEKİÇ (Üye)

27/06/1953 İstanbul doğumluyum.1975 yılı,İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü mezunuyum. 1973 yılında Yapı Kredi Genel Müdürlük Muhasebesinde göreve başladım.1983-1990 Fındıklı Şubesinde, 1990-2006 Genel Müdürlük Muhasebe Bölümünde Birim Yönetmeni olarak çalışıp, 2006 yılında Emekli oldum.

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri

MEHMET BOL  (Yedek Üye)

20/10/1963 tarihinde Ordu’da doğdum. İlk,Orta,Lise öğrenimimi Ordu’da tamamladım. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldum. 1986 Ekim ayında Yapı Kredi Bankası Teftiş Kurulu’na girdim. Şubat 1995-Temmuz 1997 tarihleri arasında Kurumsal 2 Krediler Bölümünde Kredi Tahsis Birim Yönetmeni olarak görev yaptım. Temmuz 1997-Ekim 2012 tarihleri arasında değişik Şubelerde Şube Müdürlüğü yaptım. Kasım 2012 tarihinden itibaren emekliyim.

AZİZ DUR (Yedek Üye)

10.01.1953 Giresun doğumluyum.01.03.1973 Tarihinde Yapı Kredi Bankası Ziya Gökalp Şubesinde işe başladım.1976 yılında A.İ.T.İ Akademisi Ekonomi Maliye bölümünü bitirdim.1977 yılında Balat Şubesinde,1979 yılında Topkapı şubesinde 1981 yılında Levent Şubesinde ve 1985 yılındada Mali Tahlil İstihbarat bölümünde çalıştım.1998 yılında Birim Müdürü olarak emekli oldum.Sırasıyla Koçbank,Yapı Kredi Leasing,Citiybank ve Türkishbank da çalıştıktan sonra Ağustos 2016 yılında iş hayatımı sonlandırdım.Yapı Kredi Mensubu olmanın gururuyla yaşamımı sürdüreceğim.

A.TUNCAY ŞENOL (Yedek üye)

22.07.1953 istanbul doğumluyum.17.05.1978 tarihinde YKB Osmanbey şubesinde göreve başladım.1981 senesinde Şişli şubesi 1988 senesinde  Merter Şubesi,1989 senesinde Keresteciler,1992 senesinde Yeşildirek,1993 senesinde Sirkeci,1996 senesinde Parmakkapı,1999 senesinde Bahçekapı Şubesinde çalıştım.2004 ocak ayında bankamızdaki görevimi bitirdim ve emekliliğin tadını çıkarmaktayım.