HAKKIMIZDA

DERNEĞİMİZİN AMACI

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği, Bankamız emeklileri ile bunların dul, yetim ve öksüzlerini bir çatı altında toplamak ve yasalardan doğan haklarını takip etmek , ekonomik sıkıntıya düşmeleri halinde karşılıksız yardımda bulunmak, emeklilikle birlikte ortaya çıkan yaşlılık ve randımansızlık duygularının olumsuz etkilerini, üyelerine  sosyal aktiviteler sunarak azaltmak, üyeleri arasında sosyal dayanışmayı sağlamak amaçlı 09/09/1975 tarihinde kurulmuş bir hayır derneğidir..
                           Diğer bir amacı da Yapı Kredi Ailesinin emekli olmuş bireylerini birleştirip aile dayanışma ve felsefesinin oluşumuna                              katkı sağlamaktır.