ŞUBELERİMİZ

Şube Kuruluş tarihi 22/02/2011

Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

CEZMİ ATAŞ (Başkan)

1953 Bursa’da doğdum, B.İ.T. Akademisinden 1975’te  mezun olduktan sonra,1976-77 yıllarında askerliğimi  yedek subay  olarak tamamlayıp  aynı yıl  Garajlar şubemizde  işe başladım. Sırasıyla Setbaşı, Yalova, Altıparmak, Ulucami–Yeniyol şubelerinde  çalıştıktan sonra 1997 yılında denetleme 2.'nci müdür olarak Yeniyol şubemizdan emekliye ayrıldım. Bankamız eğitim bölümünde eğitimci olarak  görevler aldım. Çalışma hayatıma reel sektörlerde mali danışmanlık hizmetleri vererek devam ediyorum. Evli ve bir kız çocuğu babasıyım.

OSMAN ERGÜN (Sekreter)

1955 Rize doğumluyum, 1976 Ankara Üniversitesi İnşaat Bölümünde okudum. Aynı yıl askerlik görevimi bitirip, 1978 yılında Gümüşsuyu şubesinde işe başladım. Sırasıyla Yeşilyayla, Yeniyol, Duaçınarı, Garajlar, Setbaşı, İznik ve Orhangazi şubelerinde çalıştıktan sonra Garajlar şubesinden  operasyon yönetmeni olarak 2001 yılında emekli oldum. Şu an Güneş sigorta acenteliği yapmaktayım.

ÖMER CAYMAZ (Sayman)

1945 Karacabey Doğumluyum. 10.05.1970 Karacabey şubemizde işe başladıktan sonra 1973-76 yılları arası B.Çekmece şubesinde şef muavini, 1976-79 yılları Karacabey şube şefi 1980-95 yılları Karacabey, İnegöl, Garajlar şube müdürlüğü yaptım  ve 1995 yılında emekli oldum.

KEVSER TAN

14.02.1959 Bursa'da doğdum.1977 yılında Bursa Ticaret Lisesinden mezn oldum.1979 yılında Alkoçlar Reno Bayii muhasebesinde 1 yıl calıştım.Daha sonra 1980 yılında Hisarbank da çalıştım.Aralık 1981 yılında Yapı Kredi Bankamızın setbaşı şubesinde başladım.1992 yılında Ulucami daha sonra Altıparmak subesinde 1996 yılında Hürriyet Şb.çalıştım.Ocak 1999 yılında Hürriyet şubesinden müdür yardımcısı olarak emekli oldum.

YILDIZ TUĞSUZ

30.06.1956 Bursa’da doğdum. 1977-1973 Atatürk lisesinden mezun oldum. 15.021974 yılında Bursa şubesinde işe başladım, 13 yıl Bursa şubesi-ulu cami şubesi ve Marmara bölge Müdürlüğünde çalıştıktan sonra 1994 yılında   emekli oldum. İki kız çocuğu annesiyim ve Bursa’da ikamet etmekteyim.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
,

FİKRET BAKIRCI

1969 kütahya lisesi mezunuyum. 01.10.1972 yılında Bursa şubesinde işe başladım. Adapazarı şubesinde görev yaptım ve 1997 yılında emekli oldum.

SELİM ARGIN

SELMA ATİK

NURETTİN ÖZSEYHAN

1963 Susurluk doğumluyum,Aandolu Ünv.İş idaresi bölümünden mezun olduktan sonra,1989 yılında yedek subay olarak askerlik dönemini bitirdim ve aynı yıl Yapı Kredi bankasında işe başladımve 2014 tariihde bankamızdan emekli oldum.Evli ve bir coçuk babasıyım sırasıyla Garajlar,Organize sanayi,Hürriyet,Yalova(4 yıl) ve inegöl (topalm 7 yıl) şubelerinde şube müdürü olarak hizmet verdim.

TEVFİK TEOMAN

Denetleme Kurulu Asil Üye

AHMET BENLİ

HATİCE ŞÜKRAN DOĞAR

1963 Bursa doğumluyum,Balıkesir işletme fakültesinden mezun olduktan sonra 1986 yılında setbaşı şubemizde işe başladım. Altıparmak-garajlar ve küçük sanayi şubesinde çalıştıktan sonra 2004 te emekli oldum.
Evli ve bir erkek bir kız çocuğu annesiyim.

İBRAHİM NECAT AKYÜREK

.

1958 Ankara doğumluyum. Bursa Uludağ iktisadi bilimler üniversitesi Maliye bölümü                                                       mezunuyum. 1987 yılında bankamızda işe başladım ve 2004 yılında İnegöl şubemizden                                                   emekli oldum. 3 yıl hsbc bankası şube müdürlüğü'nde bulundum.
                                              Şu an UPS kargo operasyon yönetmeni olarak görev yapmaktayım.

Denetleme Kurulu Yedek Üye

ŞAZİYE ÖZTÜRK

1962 Artvin doğumluyum. Ankara Üniversitesinden mezun olduktan sonra 1985 yılında bankamızda çalışmaya başladım. 2006 yılında Hürriyet  şubemizden Şube müdürü olarak emekli oldum. Emeklilik döneminde Fortis Bank Bursa'da 2 yıl şube müdürlüğü görevinde bulundum. Şu an bilirkişilik yapmaktayım.

SENİHA ÖZTÜRK

1962 sındırgı-Balıkesir doğumluyum. 9 eylül Üniversitesi Fransız dili edebiyat bölümünden                                              1985 yılında mezun oldum, aynı yıl Hürriyet şubemizde işe başladım. Setbaşı, Yeniyol,                                                    Gazcılar şubelerinde  çalıştıktan sonra Setbaşı şubesinden 2006 yılında emekli oldum.                                                     Emeklililiğim’den sonra belirli bir dönem eğitim departmanında eğiticilik yaptım.

REFİK VATANSEVER