KÖŞE YAZILARI

YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. EMEKLİLERİ GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

Değerli üyelerimiz
Yapı Kredili emekli arkadaşlarımız,

Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. Derneğimizin 09/05/2017 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulunda, üyelerimizce Dernek İşlerini yürütme görevi verilen Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Dernek faaliyetlerinde üstün hizmet anlayışı ile çalışıp görevi bırakmış olan tüm arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 2017 yılı Derneğimizin Kuruluşunun 42.yılıdır. Yapı Kredili emekli arkadaşlarımız, Yapı Kredi Bankası Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı Vakfının 13000'i aşan emeklisinden; 6400'ünün buluştuğu Emekli Derneğimize, üye olmayan arkadaşlarımızın da üye olmasını, emeklilerin dayanışmasına katılmasını bekliyoruz. Bu şekilde Derneğimizin amaçlarının gerçekleşmesi için, daha çok Bankamız emeklisine hizmet sunma imkanı hasıl olacaktır. 2017 yılı içinde 78 üyemize Soyal Yardım,132 üyemize her kademede okuyan çocukları için Eğitim Yardımı ödenmiş; 93 üyemizin Üniversitede okuyan başarılı çocukları için de aylık burs yardımı yapılmaktadır. Söz konusu yardımlar, aidat gelirlerimize ilave olarak, Gönüllü Bağışçılarımızın katkıları, Yapı Kredi Bankamız ile Para Biriktirme ve Yardım Derneğimizin destekleri ile yapılmakta olup, katkı ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
Web sitemizden, Derneğimizin Tüzüğünü ve amaçlarını görüp, çalışmalarımızı izleyerek, ihtiyaç içindeki Yapı Kredi emeklilerine, üyelerimizin desteği ile sağladığımız sosyal yardım ve karşılıksız eğitim yardımları (K.E.Y. bursları); faaliyetlerimizi takip edebilirsiniz.
Derneğimiz, vakfımız mensubu emeklilerin %50 sine yaklaşan üyesi ile Türkiye’nin en büyük derneklerinden biridir. İşinden, zamanından fedakârlık ederek dernek çalışmalarına gönüllü olarak iştirak eden yöneticilerimizin katkıları ile derneğimiz son 10 yıl içinde ekonomik olarak güçlenmiştir. Üyelerine, Yapı Kredi emeklilerine ve yakınlarına yönelik (Gezi, Müzik Kursları, Resim Kursları v.b.gibi) sosyal faaliyetleriyle de benzer derneklere göre oldukça farklı durumdadır. Üyelerimizden beklentimiz; Üye olmayan arkadaşlarının da derneğimize üye olmasını sağlayarak gücümüze güç katmalarıdır. Değerli Üyelerimiz, Yapı kredili emekli arkadaşlarımız, 2017 yılında da Sağlıklı, Huzurlu ve aydınlık günler sizlerin olsun. Sevgi ve Saygılarımızla,

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU,
Aralık, 2017