YAPI KREDİ SİGORTA ,YKB EMEKLİLERİNE SAĞLIK VE ELEMENTER ÜRÜNLERDE İNDİRİM UYGULAYACAK

Yapı Kredi Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nezdinde yapmış olduğumuz talebimize istinaden, Genel Müdürlüğümüzün yönlendirmesi ve Yapı Kredi Sigorta A.Ş. ile yapılan görüşmeler sonucu ; emeklilerimize  Yapıkredi Sigorta sağlık ve elementer ürünlerinde indirim uygulanması konusunda mutabakat sağlanmıştır.

İndirimin uygulanabilmesi için YKB emeklisinin durumunu teyit eden Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı  Vakfının veya Yapı ve Kredi Bankası Emeklileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kimliğinin ibrazı veya bir kopyasının  YKS call center' a gönderilerek başvurulması  gerekmektedir.  YKB emeklisi olduğu ibraz edilemeyen durumlarda indirimler uygulanamayacaktır

Önemli noktalar;
1- İndirimler sadece YKS call center ( 0 212 336 09 09) aracılığıyla yapılabilecektir.
2- YKS call center indirim konusundaki talepleri mesai günlerinde ve mesai saatlerinde (09.00 -18.00) karşılayacaktır.
3- İndirimin uygulanabilmesi için YKB emeklisinin durumunu teyit eden Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı  Vakfının veya Yapı ve Kredi Bankası Emeklileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kimliğinin ibrazı veya bir kopyasının  gönderilerek YKS call center' a başvurulması gereklidir. YKB emeklisi olduğu ibraz edilemeyen durumlarda indirimler uygulanamayacaktır.
4-  Bu avantajlar sadece poliçe primleri üzerinden yapılabilecek indirimleri kapsamaktadır. YKS' nin riziko kabul şart ve esasları kapsamında poliçe şartları ve içerikleri, tarife ile primleri geçerli ve bağlayıcı olacak, bunlarla ilgili herhangi özel bir uygulama yapılamayacaktır.
5-İndirimler sadece YKB emeklileri ile eş ve 18 yaşına kadar olan çocuklarının sigortalı oldukları bireysel sigorta poliçelerinde uygulanacaktır.
16.05.2015