ŞUBELERİMİZ

GÜNEY BÖLGE (ADANA) ŞUBESİ > ADANA ŞUBEMİZ ÜYELERLE TOPLANTI DÜZENLEDİ

Adana Şubemiz, üyelerin sorunlarI , derneğimiz faaliyetleri ve güncel konularda üyeleri bilgilendirme ve yeni üye kazanımına destek bulmak amacıyla 14/04/2012 Cumartesi günü bir toplantı düzenlemiştir. Toplantıya Genel Başkanımız Erol Yaman ile Yönetim Kurulu üyelerimiz Arif Nazlıoğlu, Engin Baysal da katılmış, üyelere Sağlık yardımları, vakıf iştirakçilerinin SGK’na devri, İntibak Kanunu konularında açıklamalarda bulunmuşlardır. Adana Şubemizin düzenlemiş olduğu toplantıdan bazı resimler ulaşmak için tıklayınız.