SAĞLIK SERVİSİ ÇALIŞMASI HAKKINDA

🌺💐🌸🌺
☑️3.6.2020 TARİHLİ DUYURU:

Değerli Emeklilerimiz,

📌Sizlerin sağlığı ve güvenli şartların oluşturulması bakımından, 1 Temmuz 2020 tarihine kadar 65 yaş altı emeklilerimizi Sağlık Merkezlerimize, öncesinde *telefon randevusu almak suretiyle (Temmuz ayı içinde Telefonun yanı sıra Web Sitemizden Online randevu alımı Uygulaması da hayata geçirilecektir) kabul etmeye başlayacağız.
☎️💻🖥📞

📌1 Temmuz 2020 sonrasında, Pandemi koşullarının nasıl geliştiği ve Sağlık Bakanlığımızın duyurularına paralel olarak yeni normallerimiz çerçevesinde , tüm çalışma sistemimize geri dönmeyi hedefliyoruz.

*📌 Randevusuz hasta kabulü yapılamayacağından, Haziran ayı boyunca Sağlık Merkezlerimizin ana giriş kapılarında telefon ile randevu almış emeklilerimizin listesi bulundurulacak ve isim kontrolü ile giriş yapılacaktır.
Lütfen Emekli Kimliklerinizi yanınızda bulundurunuz.📝

Yapı Kredi Emekli Sandığı Vakfı
🌺 💐💐💐🌺
☑️Duyuru 2 : Sağlık Merkezlerimiz İle İlgili Duyuru!

Değerli Emeklilerimiz,

Bizler için önemlisiniz...

65 Yaş ve üstü vatandaşlarımız için Sağlık Bakanlığımızın Covid-19 salgını tedbirleri çerçevesinde aldığı kararlar üzerine tüm sağlık servis ve hizmetlerinizi geçici süreliğine Sağlık Merkezlerimizden değil anlaşmalı kurumlarımıza (Hastane, Eczane v.b.) başvurarak devam ettirmenizi, sağlığınız için önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

Yapı Kredi Emekli Sandığı Vakfı
🏨🏨🏨
☑️DUYURU 3 : Sayın Emeklilerimiz,

Gündemdeki (COVID -19) corona virüsü sebebiyle ikinci bir SMS' e kadar geçici olarak aşağıdaki tedbirler alınmıştır:

1- Gündemdeki (COVID -19) virüsü salgını nedeniyle web sitemizde yayınlanan uyarıları dikkate almanızı, kalabalık ve toplu alanlarda (Sağlık Merkezlerimiz dahil) gerekmedikçe, sağlığınız açısından bulunmamanızı rica ederiz.
2- Ateşli hastalık seyrinde olan emeklilerimiz Sağlık Servislerimize gelmeden anlaşmalı hastanelere giderek gerekli tedavilerini başlatabilirler. İhtiyaç duyulan provizyon Vakfımızca verilecektir.
3- 85 yaş sınırlı olan portal e-sevk uygulamamızın yaş sınırı geçici olarak genişletilmiş ve 70 yaş sınırına çekilmiştir.70 yaş ve üzeri emeklilerimiz her şart ve koşulda Sağlık Merkezlerimize gelmeden web sitemizden e-sevk alarak anlaşmalı hastanelere gidebilirler.

Sağlıklı Günler Dileriz…
🟢🟢🟢
☑️DUYURU 4 : Değerli Yapı Kredililer,

Yeni Korona virüs enfeksiyonu (COVID -19) ile ilgili gelişmeleri Yapı Kredi olarak çok yakından takip ediyoruz. Bu süreçte, öncelikle ailelerimizle birlikte bizlerin sağlığı ve sizlere sunduğumuz hizmetlerin devamlılığı için risk teşkil edebilecek durumlara karşı ilk etapta belirli noktalarda bir takım önlemler aldık.

Hem bizlerin ve ailelerimizin hem de sizlerin sağlığı için alınan bu koruyucu önlemlere titizlikle uymanızı rica ediyoruz.

Bu önlemlerle birlikte;

1- Tüm çalışma alanlarımızda hijyen planları oluşturulmuştur. Buna göre, dezenfektan malzeme ile temizlik işleri artırılarak sürdürülecek, havalandırma filtreleri özel kimyasallarla temizlenecektir.
2- Maske, dezenfektan sıvı ve eldiven gibi gerekli kişisel koruyucu malzemelerin de tedarik süreci başlatılmıştır. Bu malzemeler tedbir amaçlı tüm lokasyonlara, çalışma alanlarına gönderilecektir.

Akut solunum yolu enfeksiyonlarının bulaşma riskini azaltmak için önerilen temel ilkeler korona virüs enfeksiyonu için de geçerlidir:

1. El hijyenine dikkat edilmelidir. Eller en az 20 saniye boyunca sabun ve suyla yıkanmalı, sabun ve suyun olmadığı durumlarda alkol bazlı el dezenfektanı kullanılmalıdır. Antiseptik içeren sabun kullanmaya gerek yoktur, normal sabun yeterlidir.
2. Eller yıkanmadan ağız, burun ve gözlerle temas edilmemelidir.
3. Hasta insanlarla temastan kaçınılmalıdır.
4. Hasta insanlarla veya çevreleriyle doğrudan temas ettikten sonra eller sık sık yıkanmalıdır.
5. Öksürme veya hapşırma sırasında burun ve ağızın tek kullanımlık kağıt mendil ile örtülmesi, kağıt mendilin bulunmadığı durumlarda ise dirsek içinin kullanılması gerekmektedir.
6. Kalabalık yerlerde çok fazla kalınmaması, kalabalık yerlerde bulunulması durumunda ağız ve yüzün kapatılması ve tıbbi maske kullanılması önerilmektedir.

Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

3.06.2020
Diğer Duyuru Başlıkları
Temmuz 2020 Emekli Aylıkları Zammı 3.07.2020 ÜYELERİMİZE, EMEKLİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU 28.06.2020 BAYRAM İKRAMİYESİNDE SON DURUM 31.05.2020 SOSYAL MEDYA MESAJLARI HK 29.05.2020 VAKIF SENEDİ 27.ve 60.Madde değişimi Hk 28.05.2020 2020 YKB EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ HK. 7.05.2020 FAALİYETLERİMİZİN GEÇİCİ SÜRELİĞİNE DURDURULMASI HK. 19.03.2020 16 Mart 2020 tarihinden itibaren Şubelerimiz kapalı 18.03.2020 Corona Virüs 14.03.2020 GENEL MERKEZ ve ŞUBELERİMİZİN 2020 GENEL KURULLARI 12.03.2020 BAYRAM İKRAMİYESİ İÇİN DAVA AÇILDIĞI. 10.03.2020 ELAZIĞ VE MALATYA DEPREMLERİ 3.02.2020 29.11.2019 25.yıl plaket töreni 29.11.2019 Yönetim Kurulu Olağan Toplantı Kararları 3.10.2019 KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ANLAŞMASI 25.09.2019 BANKAMIZIN 75.YILI DERNEĞİMİZİN 44.YILI KUTLU OLSUN 6.09.2019 Adana İlimiz Yeni Anlaşmalı Sağlık Kurumları 8.08.2019 SAĞLIK İŞLERİ HK.VAKIF DUYURUSU: 26.07.2019 ANTALYA TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILDI. 7.03.2019 25/12/2018 Sosyal Medya Duyurusu 25.12.2018 2000 Yılı sonrası Emeklilerinin Maaş İntibakı umudu kalmadı... 22.12.2018 Vakıf Mensuplarının SGK’ya devri 22.12.2018 YKB Acıbadem Huzurevi Yeniyıl ziyareti 19.12.2018 Dernek üyeliğinde 25.yılını dolduran 9 arkadaşımıza plaketleri takdim edildi. 29.11.2018 Bakmakla Yükümlü Olunan Kişi başvuru 22.10.2018 BAYRAM İKRAMİYELERİ 8.10.2018 Bayram ikramiyesi ödemesi hakkında duyurumuz 19.08.2018 Genel Sekreterimiz Arif Nazlıoğlu nu kaybettik 6.06.2018 ÜYELERİMİZLE 2018 SOHBET BULUŞMASI 6.02.2018 26 TEMMUZ 2017 EMEKLİLER PİKNİĞİ 27.07.2017 ACI KAYBIMIZ 29.04.2017 EMEKLİLERİMİZE PROMOSYON VERİLECEĞİ 4.04.2017 KOÇ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA KOÇ VEFATININ 1.YILINDA ANILDI 21.01.2017 GÜN İSİMLERİNİN ANLAMLARI 9.01.2017 KURUCU ÜYEMİZ ŞÜKRAN AKYEL'İ KAYBETTİK 29.12.2016 BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE YENİ DÖNEM 27.12.2016 DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU KİTABI 15.12.2015 İstanbul’da Bir Maris Akşamı 27.11.2015 Yapı Kredi Bankası Emeklileri Anlaşmalı Sağlık Kurumları 6.11.2015 KOÇ AİLEM KARTI’nı tüm emekliler kullanabilecek 11.09.2015 Değerli Yapı Kredili arkadaşlarım; Değerli Emeklilerimiz; 9.09.2015 Genel sağlık sigortası açısından bakmakla yükümlü olunan kişiler 15.05.2015 Tüketicinin korunması hakkındaki 6502 sayılı kanun uygulaması 10.05.2015 Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Emeklileri Derneği'nin Acı Günü 1.05.2015